Αρχική

Καλώς ήλθατε στην PontosCar

Καλώς ήλθατε στην PontosCar, μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007 και έκτοτε εξελίσσεται ανοδικά χάρις στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας μας για τα ταξίδια σας και τις μετακινήσεις σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ο Στόλος μας

 Ο στόλος μας απαρτίζεται από τα πιό σύγχρονα αυτοκίνητα, τα οποία όλα τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές εξασφαλίζοντας σας ασφάλεια και άνεση σε κάθε σας ταξίδι .Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ο στόλος μας συνεχώς ανανεώνεται και μεγαλώνει.

Άριστη εξυπηρέτηση & Προσιτές τιμές

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην αρχή πως ο ευχαριστημένος πελάτης είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή αλλά και η καλύτερη διαφήμιση γι'αυτό και πρωταρχικό μας μέλημα είναι η άμεση και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των προτιμήσεως και των αναγκών σας στις πιο χαμηλές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Προσφορές όλο το χρόνο

Φροντίζουμε όλο το χρόνο να σας παρέχουμε ειδικές προσφορές  για όλες τις  κατηγορίες αυτοκινήτων .Εσείς δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε και να επωφεληθείτε από τα μοναδικά μας πακέτα προσφορών και να βγείτε διπλά κερδισμένοι!